Referenties

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Referenties

Mijn ervaringen met Rekenen op ontwikkeling:

Schoolkinderen met een mogelijke achterstand of is er sprake van een nieuwe beginsituatie .... Mijn 'achtstegroeper' is in ieder geval zelf van mening dat ze in deze periode juist een achterstand heeft weggewerkt! En dat heeft ze!! Samen met de professionele hulp van Dinette Vredeveld MEd heeft zij de afgelopen maanden heel hard gewerkt om uit haar 'frustratiezone' wat betreft het rekenen te komen. Wat geweldig om te zien wat dit met haar doet binnen haar sociaal-emotionele ontwikkeling! Door elke leerlijn op het gebied van rekenen onder de loep te nemen en te kijken waar er in dit 'breiwerk' steekjes zijn gevallen, heeft Dinette haar stap voor stap weer op de goede weg geholpen. Door veel positieve en motiverende feedback bleek dit ook nog eens razendsnel te gaan! Mijn dochter had duidelijk veel meer in haar mars dan dat ze zelf in de gaten had!! De afstemming met school hierin maakte dit plaatje compleet.
Heel erg trots op haar inzet en doorzettingsvermogen en ontzettend blij met de manier waarop Dinette haar hierin begeleiding heeft geboden!! Iemand met heel veel hart voor het vak en de leerling!
Oja, en ik heb er zelf ook nog heel wat van opgestoken! Zakt toch een beetje weg na een aantal jaar ... dat metrieke stelsel, vermenigvuldigen met breuken ...
                                                         Anna en Bernarda Olthof


Met de hulp van de bijlessen en het vertrouwen van Dinette heb ik in één keer de landelijke rekentoets van het derde jaar van de pabo gehaald. Naast veel oefenmateriaal en                
ondersteuning is niet alleen mijn rekenvaardigheid, maar ook mijn zelfvertrouwen gegroeid. De bijlessen zijn zeker weten aan te raden!
                                                                 Floor Doornbos

Mijn dochter Sanne had wat moeite met wiskunde. Gebrek aan zelfvertrouwen en niet de juiste begeleiding op school. Mede dankzij de goede en rustige uitleg van Dinette haalde Sanne opeens wel hele mooie cijfers en gaat ze nu met gemak over naar 3 Atheneum. Ook aankomend schooljaar zal ik zeker gebruik blijven maken van de diensten van Dinette.

                                                                Marjolijn Winkel

Share our website